притисни ентер »

Славниот актер се запушти до непрепознатливост: Фановите се загрижени!
Славниот актер се запушти до непрепознатливост: Фановите се загрижени!

Славниот актер се запушти до непрепознатливост: Фановите се загрижени!

Многумина занемеа кога го видоа. На овој изглед на актерот Курт Расел никој се нема навикнато. Тој е фотографиран во Лос Анџелес во друштво на сопругата Голди Хоун и синот, а неговиот изглед привлече многу внимание. Кога се појавија фотографиите, фановите се загрижија, бидејќи изгледа потполно непрепознатливо. Долгата брада и неуредната коса не се

Славниот глумец се запустил до непрепознатливост: Фановите загрижени, се прашуваат што му се случило

Славниот глумец се запустил до непрепознатливост: Фановите загрижени, се прашуваат што му се случило

Во вакво издание на глумецот Курт Расел никој не навикнал. Тој е сликан во Лос Анѓелес во друштво на сопругата Голди Хон и синот, а со неговиот изглед привлекол големо внимание. Кога фотографиите се појавиле фановите се загрижиле, бидејќи изгледал скоро непрепознатлив. Долга брада, несредена коса, лик на која сме навикнати да го гледаме. Меѓутоа, се

Славниот глумец се запустил до непрепознатливост: Фановите загрижени, се прашуваат што му се случило

Славниот глумец се запустил до непрепознатливост: Фановите загрижени, се прашуваат што му се случило

Во вакво издание на глумецот Курт Расел никој не навикнал. Тој е сликан во Лос Анѓелес во друштво на сопругата Голди Хон и синот, а со неговиот изглед привлекол големо внимание. Кога фотографиите се појавиле фановите се загрижиле, бидејќи изгледал скоро непрепознатлив. Долга брада, несредена коса, лик на која сме навикнати да го гледаме. Меѓутоа, се