притисни ентер »

Во кое време од денот треба да вежбате за најбрзо слабеење?
Во кое време од денот треба да вежбате за најбрзо слабеење?

Во кое време од денот треба да вежбате за најбрзо слабеење?

5 Иако прашањето за оптималното време за вежбање сè уште не е дефинирано, најновите докази јасно покажуваат дека физичката активност помеѓу 7 и 9 часот е најефикасна за слабеење. Научниците откриле дека испитаниците кои вежбале во ова време од денот имале намалено ниво на телесни масти и потенка половина, дури и кога биле помалку физички активни во