притисни ентер »

Русите се виновсни за се
Русите се виновсни за се

Русите се виновсни за се

Не разбирам политика. Ништо не ми е јасно. Одвреме-навреме имам некои чудни замисли. Ама тие надоаѓаат само кога не ми е бањата главата. Економија разбирам уште помалку. Веројатно затоа често ми исклучуваат струја, интернет, мобилен телефон. Никогаш не ми одело со сметките. Никако да разберам дека идентитет не плаќа сметки. Никако да се освестам дека

За сè се виновни Русите

За сè се виновни Русите

Александар Русјаков Не разбирам политика. Ништо не ми е јасно. Одвреме-навреме имам некои чудни замисли. Ама тие надоаѓаат само кога не ми е бањата главата. Економија разбирам уште помалку. Веројатно затоа често ми исклучуваат струја, интернет, мобилен телефон. Никогаш не ми одело со сметките. Никако да разберам дека идентитет не плаќа сметки. Никако