притисни ентер »

Луј Витон со привремена мобилна продавница им служи на своите клиенти
Луј Витон со привремена мобилна продавница им служи на своите клиенти

Луј Витон со привремена мобилна продавница им служи на своите клиенти

Тимот на гигантот Луј Витон ја сфаќа важноста на грижата за своите клиенти за време на пандемијата, па од тие причини изнајдоа решение за оптимизација на малопродажното искуство. Од модната куќа ја најавија мобилната продавница која го носи името LV by Appointment, а станува збор за подвижна продавница со целосен постава вработени кои умиверзумот на