притисни ентер »

Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш станало херој
Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш станало херој

Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш станало херој

Автомобилот во кој се наоѓале еден татко и ќерка излетал во река во кинеската провинција Хунан. Водата брзо почнала да надоаѓа, а тие останале заглавени во возилото. За среќа, во близина се нашло едно момче кое без да размислува скокнало во ледената вода и успеало да ја отвори вратата од автомобилот. На снимката се гледа како девојчето му паднало во

Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш станало херој

Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш станало херој

Автомобилот во кој се наоѓале еден татко и ќерка излетал во река во кинеската провинција Хунан. Водата брзо почнала да надоаѓа, а тие останале заглавени во возилото. За среќа, во близина се нашло едно момче кое без да размислува скокнало во ледената вода и успеало да ја отвори вратата од автомобилот. На снимката се гледа како девојчето му паднало во