притисни ентер »

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори
Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев, иако во еден момент призна дека му одговарале, сепак тврди дека не е за предвремни парламентарни избори заедно со претседателските, бидејќи како што рече тоа не би било погодоно сега за економија. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев тврди дека не е за избори, но во еден момент призна дека му одговарале,  но како рече не било погодоно сега за економија да се распишат предвремени парламентарни избори. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Премиерот Зоран Заев вели дека му одговарале избори, но како рече не било погодно сега за економија да се распишат предвремени парламентарни избори. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени парламентарни избори заедно со претседателските

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев, иако во еден момент призна дека му одговарале, сепак тврди дека не е за предвремни парламентарни избори заедно со претседателските, бидејќи како што рече тоа не би било погодоно сега за економија. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев тврди дека не е за избори, но во еден момент призна дека му одговарале, но како рече не било погодоно сега за економија да се распишат предвремени парламентарни избори. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Премиерот Зоран Заев вели дека му одговарале избори, но како што рече, не било погодно сега да се распишат и да се одржат зашто ќе се блокирала економијата. Ова Заев го кажа на прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени парламентарни избори заедно

Заев: Мицкоски бара избори, а моли бога да ги нема

Заев: Мицкоски бара избори, а моли бога да ги нема

Политички за СДСМ и владеачките партии е посакувано да има избори. Ги знаеме анкетите. Знаеме како стојат работите. Ако истрчаме ќе добиеме четири години пред нас. Тоа за секој политичар е богами убаво, рече премиерот Заев на денешната прес-конференција по повикот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за распуштање на собранието и распишување

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија го менува уставното име за да може Заев да си ја зачува кариерата и бизнисот

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија го менува уставното име за да може Заев да си ја зачува кариерата и бизнисот

„СДСМ и Зоран Заев демократијата и Собранието ги претворија во обичен пазар на кој се тргува со животни судбини и државни интереси.“ - велат од ВМРО-ДПМНЕ во писмено соопштение. „Заев за да си ја зачува сопствената кариера и бизниси, преку уцени и закани гази врз волјата на граѓаните кои јасно порачаа дека не се согласуваат со промена на името на Република

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Зоран Заев демократијата и Собранието ги претворија во обичен пазар на кој се тргува со животни судбини и државни интереси

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Зоран Заев демократијата и Собранието ги претворија во обичен пазар на кој се тргува со животни судбини и државни интереси

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Зоран Заев демократијата и Собранието ги претворија во обичен пазар на кој се тргува со животни судбини и државни интереси СДСМ и Зоран Заев демократијата и Собранието ги претворија во обичен пазар на кој се тргува со животни судбини и државни интереси. Заев за да си ја зачува сопствената кариера и бизниси, преку уцени и закани гази