притисни ентер »

Што е тоа што ја нарушува довербата во врската?
Што е тоа што ја нарушува довербата во врската?

Што е тоа што ја нарушува довербата во врската?

Во сериозна врска, покрај љубовта нима и други важни нешта како предуслов таа да функционира. Една од овие работи, ако не и најважна е довербата која во случај на губење, тешко се обновува. Довербата меѓу двајцата партнери може да се наруши ако: – Имате тајни поврзани со пари, односно ако некој од партнерите крие пари од другиот, за да може да си ги