притисни ентер »

Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ
Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ

Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ

Грчкиот тенисер Стефанос Циципас е познат по своите луди изјави, а сега го даде и најновиот „бисер“ поврзан со себе. Тој вели дека во минатиот живот можеби бил еден од грчките филозофи Питагора или Сократ. „ Понекогаш ни луѓето не ги разбираат моите објави на социјалните мрежи. Се обидувам да бидат поинаков, Стефанос е филозоф, доаѓа од земја која

Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ

Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ

Грчкиот тенисер Стефанос Циципас е познат по своите луди изјави, а сега го даде и најновиот „бисер“ поврзан со себе. Тој вели дека во минатиот живот можеби бил еден од грчките филозофи Питагора или Сократ. „ Понекогаш ни луѓето не ги разбираат моите објави на социјалните мрежи. Се обидувам да бидат поинаков, Стефанос е филозоф, доаѓа од земја која

Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ

Нов „бисер“ на Циципас: Во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ

Грчкиот тенисер Стефанос Циципас е познат по своите луди изјави, а сега го даде и најновиот „бисер“ поврзан со себе. Тој вели дека во минатиот живот можеби бил еден од грчките филозофи Питагора или Сократ. „ Понекогаш ни луѓето не ги разбираат моите објави на социјалните мрежи. Се обидувам да бидат поинаков, Стефанос е филозоф, доаѓа од земја која

Грчкиот тенисер „одлепи“: Можеби во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ!

Грчкиот тенисер „одлепи“: Можеби во минатиот живот сум бил Питагора или Сократ!

Гркот Стефанос Циципас во моментов е шести тенисер на светот, поради што е и тоа како интересен за медиумите, првенствено поради „мртвиот“ период како последица на пандемијата со коронавирусот, но и поради интересните изјави кои редовно им ги дава на новинарите. Една од последните „големи мисли“ во негов стил, беше кажана во интервју за „Зад рекетот“,

Циципас одлепи: Во претходниот живот можеби без Питагора или Сократ

Циципас одлепи: Во претходниот живот можеби без Питагора или Сократ

Грчкиот тенисер моментно се наоѓа на шестото место на АТП ранг листата. Стефанос Циципас за „Behind the Racquet“ зборува како изгледа животот на тенисерот, но и за историјата на својата земја. – Во 2015 година влегов меѓу најдобрите 15 тенисери на светот и станав носител на грен слем турнир и тогаш сфатив колкав е мојот потенцијал, На почетокот патував