притисни ентер »

Twitter Spaces услугата им е достапна на сите кои имаат над 600 следбеници
Twitter Spaces услугата им е достапна на сите кои имаат над 600 следбеници

Twitter Spaces услугата им е достапна на сите кои имаат над 600 следбеници

Twitter неодамна ја најави функцијата на аудио-соба во живо, која ќе има карактеристики слични на Clubhouse. Досега оваа функција беше во јавна бета верзија, а вчера Twitter објави дека секој со повеќе од 600 следбеници може да пристапи до Spaces услугата. „Денес на сите профили со 600 или повеќе следбеници на Twitter ја донесуваме можноста на хостирање

Twitter Spaces услугата им е достапна на сите кои имаат над 600 следбеници

Twitter Spaces услугата им е достапна на сите кои имаат над 600 следбеници

Twitter неодамна ја најави функцијата на аудио-соба во живо, која ќе има карактеристики слични на Clubhouse. Досега оваа функција беше во јавна бета верзија, а вчера Twitter објави дека секој со повеќе од 600 следбеници може да пристапи до Spaces услугата. „Денес на сите профили со 600 или повеќе следбеници на Twitter ја донесуваме можноста на хостирање

Twitter Spaces достапна за секој со над 600 следбеници

Twitter Spaces достапна за секој со над 600 следбеници

Twitter неодамна објави функција за аудио-соба во живо што ќе има одлики слични на Clubhouse. Досега оваа одлика беше во јавна бета фаза, а вчера од компанијата објавија дека секој со повеќе од 600 следбеници може да пристапи до Spaces. „Денес, ние ја носиме можноста да бидеме домаќини на Простор на сите сметки со 600 или повеќе следбеници на Твитер

Twitter Spaces достапна за секој со над 600 следбеници

Twitter Spaces достапна за секој со над 600 следбеници

Twitter неодамна објави функција за аудио-соба во живо што ќе има одлики слични на Clubhouse. Досега оваа одлика беше во јавна бета фаза, а вчера од компанијата објавија дека секој со повеќе од 600 следбеници може да пристапи до Spaces. „Денес, ние ја носиме можноста да бидеме домаќини на Простор на сите сметки со 600 или повеќе следбеници на Твитер