притисни ентер »

Hey Reilly со Galaxy Note 10+ ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата
Hey Reilly со Galaxy Note 10+ ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly со Galaxy Note 10+ ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly , користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘ Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Скопје – 9. октомври, 2019. – Миленикот на модниот свет, Hey Reilly, користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните

Hey Reilly со Galaxy Note 10+ ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly со Galaxy Note 10+ ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly , користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘ Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly, користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly, користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly, користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly, користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly , користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: „ Селфи

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Hey Reilly ги оживеа ремек делата за Instagram генерацијата

Миленикот на модниот свет, Hey Reilly, користејќи го Samsung Galaxy Note 10+ им даде нов изглед на некои од најпознатите класици во уметноста. Легендарните дела на Ван Гог, Ботичели и Да Винчи повторно оживеаја во 21. век, станувајќи дел од дигиталната колекција во целост прилагодена за Instagram генерацијата. Дигиталните ремек-дела опфаќаат: ‘Селфи

Hey Reilly, миленикот на мобилниот свет ги оживеа класичните ремек дела за Instagram генерацијата

Hey Reilly, миленикот на мобилниот свет ги оживеа класичните ремек дела за Instagram генерацијата

Reilly, кој работи на моден дизајн и илустрации, е еден од најистакнатите дигитални уметници на денешницата и е препознатлив по спојувањето на модата со ликовната уметност