притисни ентер »

Народот мора да покаже отпор кон политичките поделби и да го отфрли говорот на омраза
Народот мора да покаже отпор кон политичките поделби и да го отфрли говорот на омраза

Народот мора да покаже отпор кон политичките поделби и да го отфрли говорот на омраза

Текстот којшто следува нема врска со работничките права или со работниците, туку со сите луѓе, граѓани на оваа држава чиешто его се задоволува преку говорот на омраза и ширење на негативни коментари за одредени личности. Се мислев дали воопшто да пишувам на оваа тема, со оглед на тоа дека многумина интелектуалци постојано пишуваат, зборуваат и дебатираат