притисни ентер »

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ
Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и принцезата“, „Цветна улица“,

Секоја недела на пладне претстави за деца на МРТВ

Секоја недела на пладне претстави за деца на МРТВ

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и принцезата“, „Цветна улица“,

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

– Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот” веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна”, „Дванаесетте месеци”, „Алиса во земјата на чудата”, „Девојчето со кибритчиња”, „Зрното грашок и принцезата”, „Цветна улица”,

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

– Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и принцезата“, „Цветна улица“,

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот” веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна”, „Дванаесетте месеци”, „Алиса во земјата на чудата”, „Девојчето со кибритчиња”, „Зрното грашок и принцезата”, „Цветна улица”,

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и принцезата“, „Цветна улица“, „Снежана и седумте џуџиња“, „Оливер Твист“ и „Волшебната флејта“. Дел од претставите на репертоарот на Театарот за

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот” веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна”, „Дванаесетте месеци”, „Алиса во земјата на чудата”, „Девојчето со кибритчиња”, „Зрното грашок и принцезата”, „Цветна улица”,

Секоја недела на пладне претстави за деца на мтв

Секоја недела на пладне претстави за деца на мтв

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и принцезата“, „Цветна улица“,

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска