притисни ентер »

Google објави на Twitter како ќе изгледа Pixel 4
Google објави на Twitter како ќе изгледа Pixel 4

Google објави на Twitter како ќе изгледа Pixel 4

На многу неочекуван начин Google официјално го потврди дизајнот на претстојната Pixel 4 серија. Официјализирана е задната камера со квадратен модул, која очигледно изгледа како модулот што се очекува од iPhone 11 во септември. На Twitter беа објавени слики од Made by Google профилот, при што компанијата само ги потврди протекувањата за дизајнот на

Google покажа како ќе изгледа Pixel 4

Google покажа како ќе изгледа Pixel 4

Во последните денови на Интернет се појавија многу информации за серијата смартфони Pixel 4, која се очекува наесен, а освен тоа видовме и рендер на задниот дел на еден од моделите кој покажа сличност со наводниот дизајн на iPhone 11. Во меѓувреме Google очигледно одлучиле дека во мрежата „истекле“ доволно информации и одлучиле да ги прекинат шпекулациите,

Google покажа како ќе изгледа Pixel 4

Google покажа како ќе изгледа Pixel 4

Во последните денови на Интернет се појавија многу информации за серијата смартфони Pixel 4, која се очекува наесен, а освен тоа видовме и рендер на задниот дел на еден од моделите кој покажа сличност со наводниот дизајн на iPhone 11. Во меѓувреме Google очигледно одлучиле дека во мрежата „истекле“ доволно информации и одлучиле да ги прекинат шпекулациите,

Рендер за Pixel XL 4 го прикажува со тројна камера

Рендер за Pixel XL 4 го прикажува со тројна камера

Google дава малку информации за плановите за следната генерација на премиум смартфоните Pixel XL 4 бидејќи неодамна го лансираше Pixel 3a, но тоа не ги спречува бројните протекувања на детали, како за спецификациите, така и за дизајнот. Според досегашните достапни информации графичкиот дизајн Антоан Колинон изработи 3Д рендери за претстојниот Pixel

Новите фотографии од Google Pixel 4 прикажуваат по две камери од предната и задната страна

Новите фотографии од Google Pixel 4 прикажуваат по две камери од предната и задната страна

Се појавија првите фотографии кои наводно го прикажуваат Google Pixel 4 телефонот во живо, судејќи според изворот што ги објавил. Најверојатно се работи за XL верзијата на телефонот. Може да се забележи дека Google Pixel 4 има две камери на задната страна, додека на предната страна се наоѓа punch-hole отвор на екранот. Во отворот има две selfie камери,

Новите фотографии од Google Pixel 4 прикажуваат по две камери од предната и задната страна

Новите фотографии од Google Pixel 4 прикажуваат по две камери од предната и задната страна

Се појавија првите фотографии кои наводно го прикажуваат Google Pixel 4 телефонот во живо, судејќи според изворот што ги објавил. Најверојатно се работи за XL верзијата на телефонот. Може да се забележи дека Google Pixel 4 има две камери на задната страна, додека на предната страна се наоѓа punch-hole отвор на екранот. Во отворот има две selfie камери,

Google Pixel 4 рендерите демонстрираат дизајн како iPhone 11

Google Pixel 4 рендерите демонстрираат дизајн како iPhone 11

Објавени се рендери со Pixel 4 и Pixel 4 XL од Стив Хемерстофер, кој прогнозира дека новите предводници на Google ќе бидат со многу сличен дизајн како следниот iPhone 11. Според него задната камера ќе биде четворна и рамката за неа ќе биде слична како онаа на Apple iPhone 11. Меѓутоа, Хемерстофер додава и дека камера со троен сетап не е исклучена од