притисни ентер »

Пратеник со автомобил влета во демонстранти

Пратеник со автомобил влета во демонстранти

Неколку дена траат протестите пред парламентот на Украина , каде пратениците го донесоа законот за царински давачки на автомобилите со европски таблички. Илјадници демонстранти со автомобили ги блокираа околните улици со барање да се повлече овој закон. Пратеникот Павел Пензаник со автомобил се обидел да се пробие до парламентот . Тој влетал во толпата

Украина: Пратеник влета со автомобил во маса демонстранти

Украина: Пратеник влета со автомобил во маса демонстранти

Двајца демонстранти се повредени , кога пратеник на Украинската Рада влетал во толпата. Неколку дена траат протестите пред парламентот на Украина , каде пратениците го донесоа законот за царински давачки на автомобилите со европски таблички. Илјадници демонстранти со автомобили ги блокираа околните улици со барање да се повлече овој закон. Пратеникот