притисни ентер »

Спортклуб: Македонскиот селектор е вистинско освежување за европскиот фудбал
Спортклуб: Македонскиот селектор е вистинско освежување за европскиот фудбал

Спортклуб: Македонскиот селектор е вистинско освежување за европскиот фудбал

Македонскиот селектор, Игор Ангеловски, доби комплименти од новинарите на „Спорт клуб“. Во анализата на вчерашниот натпревар Македонија-Украина 1:2, Ангеловски е наречен „вистинско освежување за европскиот фудбал“. „Селекторот Игор Ангеловски е вистинско откритие и освежување за европскиот фудбал. Со начинот на кој го води тимот, со сјани тактички

Спортклуб: Македонскиот селектор е вистинско освежување за европскиот фудбал

Спортклуб: Македонскиот селектор е вистинско освежување за европскиот фудбал

Македонскиот селектор, Игор Ангеловски, доби комплименти од новинарите на „Спорт клуб“. Во анализата на вчерашниот натпревар Македонија-Украина 1:2, Ангеловски е наречен „вистинско освежување за европскиот фудбал“. „Селекторот Игор Ангеловски е вистинско откритие и освежување за европскиот фудбал. Со начинот на кој го води тимот, со сјани тактички

Фудбалерите нестрпливо го очекуваат мечот со Украина

Фудбалерите нестрпливо го очекуваат мечот со Украина

Игор Ангеловски и момците првпат тренираат на „Национална Арена“, бидејќи во саботата ги снајде поплава и силен дожд, па се вратија во својата база и стадионот на Стеауау. Попладнево нашиот селектор ги „измеша“ картите и остави простор во текот на утрешниот ден да донесе одговорни одлуки за тактиката и поединците кои ќе истрчаат против Украина. Доколку

Фудбалерите нестрпливо го очекуваат мечот со Украина

Фудбалерите нестрпливо го очекуваат мечот со Украина

Фудбалерите нестрпливо го очекуваат мечот со Украина (ФОТОГАЛЕРИЈА) Игор Ангеловски и момците првпат тренираат на „Национална Арена“, бидејќи во саботата ги снајде поплава и силен дожд, па се вратија во својата база и стадионот на Стеауау. Попладнево нашиот селектор ги „измеша“ картите и остави простор во текот на утрешниот ден да донесе одговорни

Ангеловски ги „измеша картите“ пред денот Д и клучниот дуел со Украина

Ангеловски ги „измеша картите“ пред денот Д и клучниот дуел со Украина

Официјалните тренинзи не најавија ама баш ништо околу можните состави и идејите на Ангеловски и Шевченко за стартните состави. Извесно е дека и двајцата ќе менуваат за разлика од натпреварите од првото коло, но до последен момент нема да се знаат планивите на двата млади тренери. Ангеловски и момците првпат тренираат на „Национална Арена“, бидејќи