притисни ентер »

Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)
Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)

Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)

Минатиот месец веќе имавме прилика да видиме протечени рендери и hands-on видео за Huawei Mate 20 X (5G), а сега кинеската компанија на настан во Лондон официјално го објави телефонот. Главната разлика меѓу двата уреда, освен тоа што новиот модел поддржува 5G, е и помалиот капацитет на батеријата. Претпоставка е дека ова било неопходно за да се задржат

Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)

Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)

Минатиот месец веќе имавме прилика да видиме протечени рендери и hands-on видео за Huawei Mate 20 X (5G), а сега кинеската компанија на настан во Лондон официјално го објави телефонот. Главната разлика меѓу двата уреда, освен тоа што новиот модел поддржува 5G, е и помалиот капацитет на батеријата. Претпоставка е дека ова било неопходно за да се задржат

Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)

Во Лондон официјално објавен Huawei Mate 20 X (5G)

Минатиот месец веќе имавме прилика да видиме протечени рендери и hands-on видео за Huawei Mate 20 X (5G), а сега кинеската компанија на настан во Лондон официјално го објави телефонот. Главната разлика меѓу двата уреда, освен тоа што новиот модел поддржува 5G, е и помалиот капацитет на батеријата. Претпоставка е дека ова било неопходно за да се задржат