притисни ентер »

Актерката Владанка Димковска со видео колумна на FRONTLINE.MK
Актерката Владанка Димковска со видео колумна на FRONTLINE.MK

Актерката Владанка Димковска со видео колумна на FRONTLINE.MK

Да ѝ посакаме добредојде на актерката, интелектуалката и активистката Владанка Димковска! Со нетрпение ја очекуваме нејзината прва епизода FRONTLINE ACTION во текот на идната недела. Актерката Владанка Димковска започнува нов проект во FRONTLINE.MK или, како што самата го нарече: FRONTLINE ACTION, видео колумна со која ќе се појавува еднаш неделно