притисни ентер »

Дац во друштво на Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре призна: Ми фали Груевски како глумец!
Дац во друштво на Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре призна: Ми фали Груевски како глумец!

Дац во друштво на Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре призна: Ми фали Груевски како глумец!

Муабети што никаде до сега не ги споделиле, дуото Драган Спасов- Дац и Александар Митевски ги раскажаа во „Еден на Еден“. „Ми фали Грувески како глумец, ама не го биваше ич“, откри Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Митевски

Дац во друштво на Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре призна: Ми фали Груевски како глумец!

Дац во друштво на Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре призна: Ми фали Груевски како глумец!

Муабети што никаде до сега не ги споделиле, дуото Драган Спасов- Дац и Александар Митевски ги раскажаа во „Еден на Еден“. „Ми фали Грувески како глумец, ама не го биваше ич“, откри Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Митевски

Ми фали Груевски како глумец: Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Ми фали Груевски како глумец: Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Муабети што никаде до сега не ги споделиле, дуото Драган Спасов - Дац и Александар Митевски ги раскажаа во „ Еден на Еден “. „Ми фали Грувески како глумец, ама не го биваше ич“, откри Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Митевски

Дац: Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич

Дац: Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич

„Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич“, откри Драган Спасов Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“.

Ми фали Груевски како глумец: Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Ми фали Груевски како глумец: Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Муабети што никаде до сега не ги споделиле, дуото Драган Спасов- Дац и Александар Митевски ги раскажаа во „Еден на Еден“. „Ми фали Грувески како глумец, ама не го биваше ич“, откри Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Митевски

Дац во „Еден на еден“: Ми фали Груевски, како глумец

Дац во „Еден на еден“: Ми фали Груевски, како глумец

45 Споделувања Share Tweet Продуцентот Александар Митевски, многу пред хитовите од рангот на „Срце тетовиpaно“ или „Кометал шампионе“, пеел во рап групата „ОК Бенд“. Актерот Драган Спасов-Дац кариерата ја почнал како манекен, шетајќи на модна писта со мајка му и со тетките, во плетено џемперче. Овие двајца, во нивната  интензивна соработка и дружење,

„Ми фали Груевски како глумец“ : Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

„Ми фали Груевски како глумец“ : Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Муабети што никаде до сега не ги споделиле, дуото Драган Спасов- Дац и Александар Митевски ги раскажаа во „Еден на Еден“. Ми фали Грувески како глумец, ама не го биваше ич“, откри Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Митевски

ДРАГАН СПАСОВ -ДАЦ: “Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич“

ДРАГАН СПАСОВ -ДАЦ: “Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич“

“Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич“, откри Драган Спасов- Дац за поранешниот премиер Никола Груевски во третата епизода на „Еден на Еден“ од “Сезона 11“ откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Александар Митевски пак раскажа дека кариерата ја започнал како

Ми фали Груевски како глумец: Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Ми фали Груевски како глумец: Дац и Митевски во „Еден на Еден“ кај Жаре

Муабети што никаде до сега не ги споделиле, дуото Драган Спасов- Дац и Александар Митевски ги раскажаа во „Еден на Еден“. „Ми фали Грувески како глумец, ама не го биваше ич“, откри Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“. Митевски

Дац: Ми фали Груевски како глумец

Дац: Ми фали Груевски како глумец

„Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич“, откри Драган Спасов Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“.