притисни ентер »

Лекот за депресија веројатно лежи во протеинот кој ја предизвикува
Лекот за депресија веројатно лежи во протеинот кој ја предизвикува

Лекот за депресија веројатно лежи во протеинот кој ја предизвикува

Депресијата, според податоците на Светската здравствена организација, опфаќа над 300 милиони луѓе восветот. Во најлошите салучаи, таа состојба може да доведе и до самоубиство. Нормално е понекогаш да чувствуваме тага и да сме нерасположени поради некоја случка, депресијата е нешто сосем друго. Таа може да доведе до низа емоционални и физички проблеми