притисни ентер »

Маж и жена спијат во кревет кога среде ноќ се слуша некој звук…

Маж и жена спијат во кревет кога среде ноќ се слуша некој звук…

Маж и жена спијат во кревет кога среде ноќ се слуша некој звук. Жената се стресува, се уплашува и вика: – Јој, тоа мора да е мојот маж! Мажот кога го слуша тоа, скокнува од креветот и трчајќи побегнува низ прозорецот. Се враќа тој по 2 минути бесен и изгребан, и ѝ вели на својата жена: – Објасни ми ти мене што значи тоа… мора да е мојот маж?! – Објасни