притисни ентер »

Rimac го спасува Audi R8?!
Rimac го спасува Audi R8?!

Rimac го спасува Audi R8?!

Според пишувањето на магазинот Car, R8 ќе добие електричен наследник во 2023 или 2024 година, а ќе биде наречен RS e-tron. За таа цел, Audi наводно преговара за соработка со Rimac, кој е еден од лидерите во производството на компоненти за електрични автомобили. По импресивните резултати со неговите концепти Concept One и C_Two, се чини дека Rimac стана

Премиера на електричниот Porsche Taycаn на четврти (4) септември!

Премиера на електричниот Porsche Taycаn на четврти (4) септември!

Познатата германска марка на спортски автомобили Porsche, дел од Групата VW во новото електрично доба ќе влезе со моделот Taycan а неговата on line глобална премиера е најавена за неколку недели –на четврти (4) идниот месец  (септември) ….. Производнмата изведба на одговорот на Porsche на Model S на Tesla Motors на публиката ширум светот ќе и биде

Audi размислува за електричен наследник на R8

Audi размислува за електричен наследник на R8

Audi наводно планира целосно електричен наследник за својот спортски автомобил R8 и има намера да соработува со Rimac Според извештаи на британски медиуми, германскиот производтел планира целосно електричен наследник за спортскиот R8, а веќе донесена е одлука за името на моделот, производниот погон, како у планираниот датум за почеток. Електричниот

Rimac го спасува Audi R8

Rimac го спасува Audi R8

Audi R8 може да има иднина благодарение на Rimac автомобилите.Според магазинот Car, R8 ќе добие електричен наследник во 2023 или 2024 година, а ќе биде наречен RS e-tron. Audi наводно преговара за соработка со Rimac, кој е еден од лидерите во производство на компоненти за електрични автомобили.По импресивните резултати од неговите концепти Concept

Компанијата Rimac го спасува Audi R8

Компанијата Rimac го спасува Audi R8

Audi R8 би можел да има иднина благодарение на автомобилската компанија Rimac Automobili. Според магазинот Car, R8 ќе добие електричен наследник во 2023 или 2024 година, а ќе биде наречен RS e-tron. Audi наводно договара соработка со Rimac, кој е еден од лидерите во производство на компоненти за електрични автомобили. По импресивните резултати од неговите

Rimac го спасува Audi R8

Rimac го спасува Audi R8

Audi R8 може да има иднина благодарение на Rimac автомобилите. Според магазинот Car, R8 ќе добие електричен наследник во 2023 или 2024 година, а ќе биде наречен RS e-tron. Audi наводно преговара за соработка со Rimac, кој е еден од лидерите во производство на компоненти за електрични автомобили. По импресивните резултати од неговите концепти Concept

Rimac го спасува Audi R8

Rimac го спасува Audi R8

Моделот Audi R8 би можел да има иднина благодарејќи на Rimac Automobili. Според информациите, R8 ќе добие електричен наследник во 2023. или 2024. година, а ќе се нарекува RS e-tron. Audi најверојатно преговара соработка со Rimаc, кој е еден од лидерите во производство на компоненти за електрични автомобили. По импресивните резултати на неговиот концепт

Нарачаа 30.000 Pоrsсhе Tаyсаn, а уште не е ни почнат да се произведува

Нарачаа 30.000 Pоrsсhе Tаyсаn, а уште не е ни почнат да се произведува

Целосно електричниот Porsche Taycan може да стане најпродаваното возило на компанијата Porsche. Бројот на нарачки уште пред неговото производство од 20.000, кои биле запишани пред неколку месеци веќе се искачил над 30.000. Веста доаѓа од Германија, а е потврдена од менаџерот на производството Албрехт Рејмолд и директорот за човечки ресурси Андреас

Римац повторно одушеви

Римац повторно одушеви

Хрватската компанија Римац автомобили повторно го привлече вниманието на автомобилската индустрија, иако сѐ уште не го направи својот трет електричен суперавтомобил. Хрватската компанија Римац автомобили повторно го привлече вниманието на автомобилската индустрија, иако сѐ уште не го направи својот трет електричен суперавтомобил. Римац, всушност, ги

Нарачаа 30.000 Pоrsсhе Tаyсаn, а уште не е ни почнат да се произведува

Нарачаа 30.000 Pоrsсhе Tаyсаn, а уште не е ни почнат да се произведува

Целосно електричниот Porsche Taycan може да стане најпродаваното возило на компанијата Porsche. Бројот на нарачки уште пред неговото производство од 20.000, кои биле запишани пред неколку месеци веќе се искачил над 30.000. Веста доаѓа од Германија, а е потврдена од менаџерот на производството Албрехт Рејмолд и директорот за човечки ресурси Андреас