притисни ентер »

Грчката Влада воведува нови шест мерки, се откажува Меѓународниот саем во Солун
Грчката Влада воведува нови шест мерки, се откажува Меѓународниот саем во Солун

Грчката Влада воведува нови шест мерки, се откажува Меѓународниот саем во Солун

Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони

Новите мерки на грчката Влада стапуваат на сила од утре: Задолжителен негативен тест за пристигнување од одредени земји

Новите мерки на грчката Влада стапуваат на сила од утре: Задолжителен негативен тест за пристигнување од одредени земји

Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони

Грчката Влада воведува нови шест мерки, задолжителен негатвен тест за пристигнување од одредени земји

Грчката Влада воведува нови шест мерки, задолжителен негатвен тест за пристигнување од одредени земји

Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони

ГРЦИЈА НЕ САКА ДА РИЗИКУВА: Нови правила за плажите и за туристите

ГРЦИЈА НЕ САКА ДА РИЗИКУВА: Нови правила за плажите и за туристите

Откажување на Меѓународниот саем во Солун, работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони

ГРЦИЈА НЕ САКА ДА РИЗИКУВА: Нови правила за плажите и за туристите

ГРЦИЈА НЕ САКА ДА РИЗИКУВА: Нови правила за плажите и за туристите

Откажување на Меѓународниот саем во Солун, работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони

Грција: Откажан Меѓународниот саем во Солун, владата воведува нови мерки

Грција: Откажан Меѓународниот саем во Солун, владата воведува нови мерки

Грчката Влада воведува нови шест мерки, се откажува Меѓународниот саем во Солун Атина, 10 август 2020 (МИА) – Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката

Нови шест мерки се воведуваат во Грција, се откажува Меѓународниот саем во Солун

Нови шест мерки се воведуваат во Грција, се откажува Меѓународниот саем во Солун

Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негативен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони

Грчката Влада воведува нови шест мерки, се откажува Меѓународниот саем во Солун

Грчката Влада воведува нови шест мерки, се откажува Меѓународниот саем во Солун

Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада. Алтернативната портпаролка на грчката Влада, Аристотелија Пелони, ги соопшти одлуките донесени на

Грција воведува шест нови мерки за заштита од корона вирусот

Грција воведува шест нови мерки за заштита од корона вирусот

Откажување на Меѓународниот саем во Солун; работно време до полноќ за кафулиња и ресторани во неколку делови на Грција; задолжителен негатвен тест за пристигнување од  одредени земји, како и од копнените граници, се дел од новите мерки на грчката Влада, јави дописничката на МИА од Атина. Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони