притисни ентер »

WRC: Рели Хрватска – Heli Special
WRC: Рели Хрватска – Heli Special

WRC: Рели Хрватска – Heli Special

Погледнете го ова хеликоптерско видео од третата рунда од Светскиот рели шампионат која се одржа на Хрватско тло по прв пат во историјата. Важи за најголем спортски настан во историјата на Хрватскиот спорт, а по коментарите на челниците на ФИА, како и возачите заедно со тимовите можеби ќе гледаме уште некоја реприза во иднина. Повелете, прекрасните