притисни ентер »

Туск: Му благодариме на Трамп, ја ослободи Европа од сите илузии
Туск: Му благодариме на Трамп, ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодариме на Трамп, ја ослободи Европа од сите илузии

Туск оцени дека ЕУ мора да биде обединета за да се соочи со новиот феномен на “каприциозна самодоверба на американската администрација“, пренесува „Ројтерс“. „Посматрајќи ги последните одлуки на претседателот Трамп, некои би можел да помисли дека со такви пријатели, не ви требаат непријатели, искрено зборувајќи, Европа би требало да му биде благодарна

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. – Гледајќи ги последните одлуки на американскиот претседател Трамп, некој

Туск му се заблагодари на Трамп за разбивање на европските илузии

Туск му се заблагодари на Трамп за разбивање на европските илузии

Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави во средата  во Софија претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск. „Гледајќи ги последните одлуки на американскиот претседател Трамп,

Туск: Со пријател како Трамп не ви требаат непријатели

Туск: Со пријател како Трамп не ви требаат непријатели

Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. – Гледајќи ги последните одлуки на американскиот претседател Трамп, некој

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. – Гледајќи

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Софија, 16 мај 2018 (МИА) - Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. - Гледајќи ги последните одлуки на американскиот

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. – Гледајќи ги последните одлуки на американскиот претседател Трамп, некој

СО ПРИЈАТЕЛИ КАКО ТРАМП, НЕ ТИ ТРЕБААТ НЕПРИЈАТЕЛИ, КАЖА ДОНАЛД ТУСК НА САМИТОТ НА ЕУ ВО СОФИЈА

СО ПРИЈАТЕЛИ КАКО ТРАМП, НЕ ТИ ТРЕБААТ НЕПРИЈАТЕЛИ, КАЖА ДОНАЛД ТУСК НА САМИТОТ НА ЕУ ВО СОФИЈА

Претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, предупреди на каприциозните акции на Доналд Трамп, додека лидерите на Европската Унија се подготвуваат да дискутираат како да реагираат по излегувањето на САД од иранскиот нуклеарен договор и на заканите од новите тарифи на челикот. „Ако ги погледнете последните потези на Доналд Трамп, некој би можел

Туск: Му благодариме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодариме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. – Гледајќи ги последните одлуки на американскиот претседател Трамп, некој

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Туск: Му благодараме на Трамп што ја ослободи Европа од сите илузии

Со трговскиот спор околу царините за челикот и алуминиумот и со повлекувањето на САД од Договорот за иранската нукеларна програма, американскиот претседател Доналд Трамп „ја ослободи Европа од сите илузии“, изјави денеска во Софија првиот човек на Европскиот совет, Доналд Туск. – Гледајќи ги последните одлуки на американскиот претседател Трамп, некој