притисни ентер »

Филипче: Има предлог лекувањето на ковид приватно да се движи од 40.000 до 305.000 денари
Филипче: Има предлог лекувањето на ковид приватно да се движи од 40.000 до 305.000 денари

Филипче: Има предлог лекувањето на ковид приватно да се движи од 40.000 до 305.000 денари

Министерот за здравство Венко Филипче на својот Фејсбук вечерва објави дека на денешниот работен состанок со вицепремиерот Љупчо Николовски било разговарано за измената на Законот за здравствена заштита. Министерот вели дека измените на Законот за здравствена заштита се однесуваат на утврдување на највисоки цени што приватните болници ќе може да ги

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Две илјади кинески вакцини од прозиводителот „Синофарм“ пристигнаа на аеродомот во Софија и до вечер ќе пристигнат во нашата земја, најави на социјалните мрежи, министерот за здравство, Венко Филипче. Тој во објавата на „Фејсбук“ посочи дека се работи за донација од Обединетите Арапски Емирати. 2000 кинески вакцини од прозиводителот Синофарм пристигнаа

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Две илјади кинески вакцини од прозиводителот „Синофарм“ пристигнаа на аеродомот во Софија и до вечер ќе пристигнат во нашата земја, најави на социјалните мрежи, министерот за здравство, Венко Филипче. Тој во објавата на „Фејсбук“ посочи дека се работи за донација од Обединетите Арапски Емирати. 2000 кинески вакцини од прозиводителот Синофарм пристигнаа

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Две илјади кинески вакцини од прозиводителот „Синофарм“ пристигнаа на аеродомот во Софија и до вечер ќе пристигнат во нашата земја, најави на социјалните мрежи, министерот за здравство, Венко Филипче. Тој во објавата на „Фејсбук“ посочи дека се работи за донација од Обединетите Арапски Емирати. 2000 кинески вакцини од прозиводителот Синофарм пристигнаа

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини, донација од Емиратите

Две илјади кинески вакцини од прозиводителот „Синофарм“ пристигнаа на аеродомот во Софија и до вечер ќе пристигнат во нашата земја, најави на социјалните мрежи, министерот за здравство, Венко Филипче. Тој во објавата на „Фејсбук“ посочи дека се работи за донација од Обединетите Арапски Емирати. „Голема благодарност за заложбата на амбасадорот Абдулкадир

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини

Филипче: Пристигнуваат 2.000 кинески вакцини

Две илјади кинески вакцини од прозиводителот „Синофарм“ пристигнаа на аеродомот во Софија и до вечер ќе пристигнат во нашата земја, најави на социјалните мрежи, министерот за здравство, Венко Филипче. Тој во објавата на Фејсбук посочи дека се работи за донација од Обединетите Арапски Емирати. – Голема благодарност за заложбата на амбасадорот Абдулкадир

Филипче: 2.000 вакцини „Синофарм“, донација од УАЕ, вечерва пристигнуваат во Македонија

Филипче: 2.000 вакцини „Синофарм“, донација од УАЕ, вечерва пристигнуваат во Македонија

Две илјади кинески вакцини од прозиводителот „Синофарм“ пристигнаа на аеродомот во Софија и до вечер ќе пристигнат во нашата земја, објави попладнево на својот фејсбук профил министерот за здравство Венко Филипче. Оваа донација, посочува министерот, е од Обединетите Арапски Емирати. -Голема благодарност за заложбата на амбасадорот Абдулкадир Мемеди

Средба Николовски-Филипче: Предлог-законот за лекувањето во приватните болници утре на владина седница

Средба Николовски-Филипче: Предлог-законот за лекувањето во приватните болници утре на владина седница

Министерот за здравство Венко Филипче денеска оствари работен состанок со вицепремиерот за борба против криминал и корупција Љупчо Николовски на кој разговараа за измената на Законот за здравствена заштита. „Измените на Законот за здравствена заштита се однесуваат на утврдување на највисоки цени што приватните болници ќе може да ги наплаќаат на ковид

Лекувањето ковид во приватните болници да се движи од 40.000 до 305.000 денари, бара главниот координативен кризен штаб

Лекувањето ковид во приватните болници да се движи од 40.000 до 305.000 денари, бара главниот координативен кризен штаб

Министерот за здравство Венко Филипче на својот Фејсбук истакна дека на денешниот работен состанок со вицепремиерот Љупчо Николовски било разговарано за измената на Законот за здравствена заштита. „На денешниот работен состанок со вицепремиерот Љупчо Николовски, разговаравме за измената на Законот за здравствена заштита. Измените на Законот за здравствена

Филипче: Лекувањето на ковид-19 во приватните болници да не биде поскапо од пет илјади евра

Филипче: Лекувањето на ковид-19 во приватните болници да не биде поскапо од пет илјади евра

Министерот за здравство Венко Филипче денеска на работниот состанок со вицепремиерот Љупчо Николовски разговарале за измените на Законот за здравствена заштите кои се однесуваат на утврдување на највисоки цени што приватните болници ќе може да ги наплаќаат на ковид пациентите кои здравствената услуга ја плаќаат со лични средства. Предлогот на Законот