притисни ентер »

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“
Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“

Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црно море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“, јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километра од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Во спасувачката операција се вклучени воени хеликоптери Ан-26

Се урна руски воен школски авион кај Краснодарск, пилотот загина

Се урна руски воен школски авион кај Краснодарск, пилотот загина

Во пад на руски воен школски авион „Л-39“ во регионот на Краснодарск погина пилотот, соопшти руското Министерство за одбрана. -Борбениот школски авион се урна денеска во текот на рутиски лет во регионот на Краснодарск, околу 16 часот по московско време, соопшти министерството, пренесе Тасс. Авионот не бил вооружен, а пилотот, кадет на военото училиште,

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27″

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27″

– Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црно море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27″,  јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километра од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Во спасувачката операција се вклучени воени хеликоптери Ан-26

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“

Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црно море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“,  јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километри од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Во спасувачката операција се вклучени воени хеликоптери Ан-26

Се урна руски ловец „Су-27“ во Црното море

Се урна руски ловец „Су-27“ во Црното море

Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црното море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“,  јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километра од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Во спасувачката операција се вклучени воени хеликоптери Ан-26

Во Црното море се урна руски ловец „Су-27“

Во Црното море се урна руски ловец „Су-27“

Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црното море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“,  јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километра од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Во спасувачката операција се вклучени воени хеликоптери Ан-26

Во Црно море се урна руски ловец Сухој-27

Во Црно море се урна руски ловец Сухој-27

Несреќата се случила на 50 километри од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црно море, за време на редовен лет, се урнал авион Сухој-27,  јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километри од градот Теодосија, каде

Во Црното море се урна руски ловец „Су-27“

Во Црното море се урна руски ловец „Су-27“

Во Црното море се урна руски ловец „Су-27“ Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црното море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“,  јавија руските медиуми. Несреќата се случила на 50 километра од градот Теодосија, каде пилотот на авионот пријавил дека има проблеми со леталото. Во спасувачката

Се урна руски воен авион кај Краснодарск, пилотот загина

Се урна руски воен авион кај Краснодарск, пилотот загина

Во пад на руски воен школски авион Л-39 во регионот на Краснодарск погина пилотот, соопшти руското Министерство за одбрана. - Борбениот школски авион се урна денеска во текот на рутиски лет во регионот на Краснодарск, околу 16 часот по московско време, соопшти министерството, пренесе ТАСС. Авионот не бил вооружен, а пилотот, кадет на военото училиште,

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“

Во Црно море се урна руски ловец „Су-27“

Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црно море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“,  јавија руските медиуми. Москва, 25 март 2020 (МИА) – Според првични информации на руското Министерство за одбрана денеска во водите на Црно море, за време на редовен лет, се урнал авион „Су-27“,  јавија руските