притисни ентер »

Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија
Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија

Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија

Од утре до 11 април во бугарската престолнина Софија ќе се одржи Европското сениорско првенство во таеквондо, на кое ќе настапат шест македонски репрезентативци. На ЕП се пријавени вкупно 362 спортисти од 44 држави, а во македонскиот состав има четворица натпреварувачи во машка и две во женска конкуренција. Во составот се: Дејан Георгиевски +87 кг

Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија

Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија

Од утре до 11 април во бугарската престолнина Софија ќе се одржи Европското сениорско првенство во таеквондо, на кое ќе настапат шест македонски репрезентативци. На ЕП се пријавени вкупно 362 спортисти од 44 држави, а во македонскиот состав има четворица натпреварувачи во машка и две во женска конкуренција. Во составот се: Дејан Георгиевски +87 кг

Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија

Започнува ЕП во таеквондо, шест македонски репрезентативци по медали во Софија

Од утре до 11 април во бугарската престолнина Софија ќе се одржи Европското сениорско првенство во таеквондо, на кое ќе настапат шест македонски репрезентативци. На ЕП се пријавени вкупно 362 спортисти од 44 држави, а во македонскиот состав има четворица натпреварувачи во машка и две во женска конкуренција. Во составот се: Дејан Георгиевски +87 кг