притисни ентер »

Познат е и денот кога ќе влеземе во ЕУ
Познат е и денот кога ќе влеземе во ЕУ

Познат е и денот кога ќе влеземе во ЕУ

Од Берлин стаса многу лоша вест само за нашите тазе прешалтувани балкански (евро)скептици во големи поборници и лобисти за влез во Европа. Не може со стопроцентна сигурност да се одреди дали оваа среда или идниот петок ќе почнат преговорите со ЕУ. Многу вознемирувачки. Тоа за нив воопшто не е и никогаш не било суштинско прашање. Тие имаат поголемо

Познат е и денот кога ќе влеземе во ЕУ

Познат е и денот кога ќе влеземе во ЕУ

ЕРОЛ РИЗАОВ Од Берлин стаса многу лоша вест само за нашите тазе прешалтувани балкански (евро)скептици во големи поборници и лобисти за влез во Европа. Не може со стопроцентна сигурност да се одреди дали оваа среда или идниот петок ќе почнат преговорите со ЕУ. Многу вознемирувачки. Тоа за нив воопшто не е и никогаш не било суштинско прашање. Тие имаат