притисни ентер »

Можно е Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400
Можно е Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Можно е Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Борисов пред новинарите во Москва кажа дека Руската федерација на барање на српската страна предвремено доставила некои видови оклопни превозни средства. Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Борисов пред новинарите

Можно Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Можно Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Борисов пред новинарите во Москва кажа дека Руската федерација на барање на српската страна предвремено доставила некои видови оклопни превозни средства. Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Борисов пред новинарите

Руските медиуми: Два скандали во Србија фрлаат сенка врз посетата на Вучиќ на Русија

Руските медиуми: Два скандали во Србија фрлаат сенка врз посетата на Вучиќ на Русија

До средбата на претседателите на Србија и Русија Александар Вучиќ и Владимир Путин доаѓа по двата скандала кои фрлаат сенка врз таа посета, пишуваат руските медиуми. До средбата на претседателите на Србија и Русија Александар Вучиќ и Владимир Путин доаѓа по двата скандала кои фрлаат сенка врз таа посета, пишуваат руските медиуми. Комерсант наведува

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Москва, 4 декември 2019

ЈУРИЈ БОРИСОВ: С-400 може да и биде продаден на Србија на кредит

ЈУРИЈ БОРИСОВ: С-400 може да и биде продаден на Србија на кредит

Рускиот вицепремиер Јуриј Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Борисов пред новинарите

Руски медиуми: Два скандала во Србија фрлаат сенка на посетата на Вучиќ на Русија

Руски медиуми: Два скандала во Србија фрлаат сенка на посетата на Вучиќ на Русија

Денешната средба меѓу претседателите на Србија и Русија, Александар Вучиќ и Владимир Путин, доаѓа откако два скандала фрлија сенка на посетата, пишуваат денешните московски медиуми. -Посетата на Вучиќ и неговите разговори во Сочи со Путин се од фундаментално значење, пишува „Комерсант“. Весникот наведува дека по двата големи скандали, кои влијаат на

Руски медиуми: Два скандала во Србија фрлаат сенка на посетата на Вучиќ на Русија

Руски медиуми: Два скандала во Србија фрлаат сенка на посетата на Вучиќ на Русија

„Комерсант" наведува, повикувајќи се на неименувани извори блиски до властите во Белград, дека Србија и понатаму ќе се обидува да одржува рамнотежа во односите со Русија и Западот, избегнувајќи очигледно потпирање само на една страна. Денешната средба меѓу претседателите на Србија и Русија, Александар Вучиќ и Владимир Путин, доаѓа откако два скандала

Руски медиуми: Два скандала во Србија фрлаат сенка на посетата на Вучиќ на Русија

Руски медиуми: Два скандала во Србија фрлаат сенка на посетата на Вучиќ на Русија

Денешната средба меѓу претседателите на Србија и Русија, Александар Вучиќ и Владимир Путин, доаѓа откако два скандала фрлија сенка на посетата, пишуваат денешните московски медиуми. -Посетата на Вучиќ и неговите разговори во Сочи со Путин се од фундаментално значење, пишува „Комерсант”. Весникот наведува дека по двата големи скандали, кои влијаат на