притисни ентер »

КОМИСИЈАТА ЗА ОДБРАНА ПРЕДЛАГА СОБРАНИЕТО ДА ДОНЕСЕ ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО НАТО

КОМИСИЈАТА ЗА ОДБРАНА ПРЕДЛАГА СОБРАНИЕТО ДА ДОНЕСЕ ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО НАТО

Собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе предложат Собранието да усвои декларација за поддршка на пристапните преговори на влез на Македонија во НАТО. За одлуката гласале и членовите на власта и од опозицијата. „Очекуваме дека оваа декларација ќе биде со акламација усвоена на седницата на Собранието на 17 јули (вторник), изјави претседателот

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и  резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. – Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја поддржуваат Декларацијата за членство на Македонија во НАТО

ВМРО-ДПМНЕ ја поддржува Декларацијата за поддршка на пристапниот процес за членство на Македонија во НАТО, што собраниската Комисија за одбрана и безбедност ќе му ја предложи на Парламентот. - Би сакал да нагласам дека оваа декларација не е ништо ново. Секогаш вакви декларации и резолуции со кои се поддржува влезот на Република Македонија во Европската