притисни ентер »

Паљокај: Со поканата се губи руското влијание во Македонија

Паљокај: Со поканата се губи руското влијание во Македонија

Новинарот и познавач на случувањата во НАТО, Аугустин Паљокај, во изјава за Алсат рече дека со поканата за членство во Северноатланската алијанса, се губи руското влијание во Македонија и Балканот. „Со Црна Гора во НАТО, со Албанија во НАТО, со Македонија во НАТО во иднина, со НАТО во Косово, малку ни е појасно барем прашањето на границите кои ги брани

Паљокај: Со поканата се губи руското влијание во Македонија

Паљокај: Со поканата се губи руското влијание во Македонија

12 јули 2018 / 18:18 Новинарот и познавач на случувањата во НАТО, Аугустин Паљокај, во изјава за Алсат рече дека со поканата за членство во Северноатланската алијанса, се губи руското влијание во Македонија и Балканот. „Со Црна Гора во НАТО, со Албанија во НАТО, со Македонија во НАТО во иднина, со НАТО во Косово, малку ни е појасно барем прашањето