притисни ентер »

Александар Џеповски : Има ли правда и Бога за уставобранителите што скапуваат по зандани непотребно?
Александар Џеповски : Има ли правда и Бога за уставобранителите што скапуваат по зандани непотребно?

Александар Џеповски : Има ли правда и Бога за уставобранителите што скапуваат по зандани непотребно?

Александар Џеповски Ако те има Боже те молам одма ослободи ги затоа што оваа неправда е навика последниве 200 години кога Македонец само затоа што си ја сака својата родна земја Македонија да лежи во затвор. Капак на се е кога внукот на Ченто лежи и само едно ме интересира - по која наредба е тоа, домашна или странска ? По мое и двете се ѓубрињата