притисни ентер »

Бред Пит најави крај на кариерата
Бред Пит најави крај на кариерата

Бред Пит најави крај на кариерата

Актерот Бред Пит најави дека со главната улога во филмот „Bullet Train“ можно е да биде неговиот последен голем проект. Тој станал, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите критериуми. „Мислам дека сум во последниот семестар или квартал“, откри Пит. Во филмот „Bullet … Continue

Бред Пит најави крај на кариерата

Бред Пит најави крај на кариерата

Актерот Бред Пит најави дека со главната улога во филмот „Bullet Train“ можно е да биде неговиот последен голем проект. Тој станал, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите критериуми. „Мислам дека сум во последниот семестар или квартал“, откри Пит. Во филмот „Bullet Train“ тој

Бред Пит најави крај на кариерата

Бред Пит најави крај на кариерата

Актерот Бред Пит најави дека со главната улога во филмот „Bullet Train“ можно е да биде неговиот последен голем проект. Тој станал, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите критериуми. „Мислам дека сум во последниот семестар или квартал“, откри Пит. Во филмот „Bullet Train“ тој

Бред Пит најави крај на кариерата

Бред Пит најави крај на кариерата

Изгледа дека се ближи крајот на уште една спектакуларна холивудска кариера. Славниот актер Бред Пит во разговор со медиумите најави дека филмот „Bullet Train“ може многу лесно да му стане последен голем филмски проект. Тој стана, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите критериуми

БРЕД ПИТ НАЈАВИЛ КРАЈ НА КАРИЕРАТА: „Во последното тримесечје сум“

БРЕД ПИТ НАЈАВИЛ КРАЈ НА КАРИЕРАТА: „Во последното тримесечје сум“

Изгледа дека се ближи крајот на уште една спектакуларна холивудска кариера. Бред Пит (58) во разговор за медиумите најавил дека филмот „Bullet Train“ во кој ја имаше главната улога многу лесно може да биде неговиот последен голем проект. Тој станал, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува

Бред Пит објави крај на кариерата: „Во последното тримесечје сум“

Бред Пит објави крај на кариерата: „Во последното тримесечје сум“

Уште една спектакуларна холивудска кариера се чини дека е при крај. Бред Пит (58) во разговор за медиумите најави дека филмот „Bullet Train“ во кој ја имаше главната улога многу лесно може да биде неговиот последен голем проект. Тој стана, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите

Бред Пит става крај на кариерата ?!

Бред Пит става крај на кариерата ?!

Уште една спектакуларна холивудска кариера се чини дека е при крај. Бред Пит (58) во разговор за медиумите најави дека филмот „Bullet Train“ во кој ја имаше главната улога многу лесно може да биде неговиот последен голем проект. Тој стана, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите

Бред Пит најави крај на кариерата: „Во последното тримесечје сум“ ВИДЕО

Бред Пит најави крај на кариерата: „Во последното тримесечје сум“ ВИДЕО

Уште една спектакуларна холивудска кариера се чини дека е при крај. Бред Пит (58) во разговор за медиумите најави дека филмот „Bullet Train“ во кој ја имаше главната улога многу лесно може да биде неговиот последен голем проект. Тој стана, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите

Бред Пит најави крај на кариерата: „Во последното тримесечје сум“ ВИДЕО

Бред Пит најави крај на кариерата: „Во последното тримесечје сум“ ВИДЕО

Уште една спектакуларна холивудска кариера се чини дека е при крај. Бред Пит (58) во разговор за медиумите најави дека филмот „Bullet Train“ во кој ја имаше главната улога многу лесно може да биде неговиот последен голем проект. Тој стана, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите

Бред Пит најави крај на кариерата

Бред Пит најави крај на кариерата

Изгледа дека се ближи крајот на уште една спектакуларна холивудска кариера. Славниот актер Бред Пит во разговор со медиумите најави дека филмот „Bullet Train“ може многу лесно да му стане последен голем филмски проект. Тој вели дека станал многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што засега го добива не ги задоволува неговите критериуми.