притисни ентер »

Нов тренд во сексот: Многумина мислеа дека е здодевен, но сега сѐ повеќе мажи го практикуваат, а жените го обожаваат
Нов тренд во сексот: Многумина мислеа дека е здодевен, но сега сѐ повеќе мажи го практикуваат, а жените го обожаваат

Нов тренд во сексот: Многумина мислеа дека е здодевен, но сега сѐ повеќе мажи го практикуваат, а жените го обожаваат

Бавниот секс е во тренд и сѐ попопуларен помеѓу паровите – тука нема притисок колку е некој добар љубовник. „Со бавниот секс човек може да научи некои нови работи: дека оргазмот не е секогаш неопходен и дека поважно е да се доживее поголема возбуда. Овој вид секс е како детоксикација“ – објаснува секс-инструкторката Џела Кремер. Бавниот секс е „измислен“

Нов тренд во сексот: Многумина мислеа дека е здодевен, но сега сѐ повеќе мажи го практикуваат, а жените го обожаваат

Нов тренд во сексот: Многумина мислеа дека е здодевен, но сега сѐ повеќе мажи го практикуваат, а жените го обожаваат

Бавниот секс е во тренд и сѐ попопуларен помеѓу паровите – тука нема притисок колку е некој добар љубовник. „Со бавниот секс човек може да научи некои нови работи: дека оргазмот не е секогаш неопходен и дека поважно е да се доживее поголема возбуда. Овој вид секс е како детоксикација“ – објаснува секс-инструкторката Џела Кремер. Бавниот секс е „измислен“