притисни ентер »

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“
Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

SpaceX утре ќе ја лансира првата цивилна мисија во вселената

SpaceX утре ќе ја лансира првата цивилна мисија во вселената

SpaceX в среда ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата, прва со исклучиво цивили. Компанијата на Елон Мaск со тоа влегува во борба за својот… Текстот SpaceX утре ќе ја лансира првата цивилна мисија во вселената е превземен од USB.mk . The post SpaceX утре ќе ја лансира првата цивилна мисија во вселената appeared first

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс”

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс”

„Спејс-Икс” утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам”. Леталото „Кру драгон” и мисијата „Инспирејшн-4″ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата

Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

ПРВ ТУРИСТИЧКИ ЛЕТ НА „СПЕЈС-ИКС“ Милијардерот Џеред Ајзекмен ќе лета во тридневна мисија во орбитата на Земјата

ПРВ ТУРИСТИЧКИ ЛЕТ НА „СПЕЈС-ИКС“ Милијардерот Џеред Ајзекмен ќе лета во тридневна мисија во орбитата на Земјата

„Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во коешто милијардерите Ричард Бренсон и Џеф Безос

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“

Првиот вселенски туристички лет на „Спејс-Икс“ „Спејс-Икс“ утревечер ќе лансира четири лица во тридневна приватна мисија во орбитата на Земјата. Ова е прв лет само со цивили. Компанијата на Илон Маск со тоа влегува во борба за својот дел од колачот наречен „вселенски туризам“. Леталото „Кру драгон“ и мисијата „Инспирејшн-4“ го заокружуваат летото во