притисни ентер »

Двајца туристи од Америка дошле во Скопје за да ги избројат спомениците
Двајца туристи од Америка дошле во Скопје за да ги избројат спомениците

Двајца туристи од Америка дошле во Скопје за да ги избројат спомениците

Двајца туристи од Америка пристигнале во Скопје и решиле да го искористат времето во шетање, но и во броење на спомениците кои се дел од проектот „Скопје 2014“. „Денеска се наоѓаме во главниот град на Македонија. И ќе се обидеме да го изброиме секој споменик во градот. Ова беше совршено искуство и мислам дека Македонија е најубавата земја што сме ја

Американски туристи ги броеја сите споменици од „Скопје 2014“

Американски туристи ги броеја сите споменици од „Скопје 2014“

Двајца американски туристи објавиле видео на јутјуб од Скопје, на кое ги бројат споменици во главниот град поставени за време на проектот „Скопје 2014“. „Денеска се наоѓаме во главниот град на Македонија. И ќе се обидеме да го изброиме секој споменик во градот. Ова беше совршено искуство и мислам дека Македонија е најубавата земја што сме ја посетиле