притисни ентер »

Тепачка во маркет во Лесковац за евтини пилиња
Тепачка во маркет во Лесковац за евтини пилиња

Тепачка во маркет во Лесковац за евтини пилиња

Социјалните мрежи денеска беа преплавени со фотографии и видео-снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив речиси избувна и тепачка. На порталот „Југмедија“ беше објавена видоео-снимка од отворањето на „Лидл” во Лесковац, на видеото може да се забалежи дека како луѓето се караат и туркаат кој да земе повеќе пилиња, поради

Кавги и турканици во „Лидл“ во Србија поради ниските цени на пилешкото месо

Кавги и турканици во „Лидл“ во Србија поради ниските цени на пилешкото месо

Социјалните мрежи денеска беа преплавени со фотографии и видео-снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив речиси избувна и тепачка. На порталот „Југмедија“ беше објавена видоео-снимка од отворањето на „Лидл” во Лесковац, на видеото мож да се забалежи дека како луѓето се караат и буткаат кој да земе повеќе пилиња, поради

Битка за пилешко: За влакно избегната тепачка во Лидл во Србија поради големиот попуст на месо

Битка за пилешко: За влакно избегната тепачка во Лидл во Србија поради големиот попуст на месо

Лидл во Лесковац, Србија беше свечено отворен рано утринава, а граѓани тргнаа да купат што повеќе намирници по промотивни цени. Меѓутоа, ситуацијата излегла од контрола кога две жени почнаа да се влечат за пиле. Ситуацијата била на раб на ескалација, многу брзо после влечењето можела да излезе од контрола и да следи тепачка. Актерите на горе споменатото

 „Лидл“ во Лесковац, ќе се степаа за ефтини пилиња

 „Лидл“ во Лесковац, ќе се степаа за ефтини пилиња

Социјалните мрежи се преплавени со фотографии и снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив имаше вистинска војна. Објавена се снимки од отворањето на “Лидл” во Лесковац  каде на големо се купуваат пилиња. Lidl kupovina KAO U "OPSTANKU" – Ko pre robi taj prođe jeftino Ko pre robi taj prođe jeftino Gepostet von Jugmedia

Срби се тепаа за евтини пилиња во новоотворените Лидл маркети

Срби се тепаа за евтини пилиња во новоотворените Лидл маркети

Во Србија утрината истовремено беа отворени 16 супермаркети на Лидл. Луѓе чекаа пред вратите уште во три наутро, а кога се отвори маркетот започна тепачка за евтини пилиња кои се продаваа за 119 динари (околу 60 македонски денари). Како што пишуваат српските медиуми, жена во Белград купила 30 замрзнати пилиња а маж во Нови Сад купил 500 килограми шеќер

 „Лидл“ во Лесковац, ќе се степаа за ефтини пилиња

 „Лидл“ во Лесковац, ќе се степаа за ефтини пилиња

Социјалните мрежи се преплавени со фотографии и снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив имаше вистинска војна. Објавена се снимки од отворањето на “Лидл” во Лесковац  каде на големо се купуваат пилиња. Lidl kupovina KAO U "OPSTANKU" – Ko pre robi taj prođe jeftino Ko pre robi taj prođe jeftino Gepostet von Jugmedia

Битка за пилешко: За влакно избегната тепачка во Лидл во Србија поради големиот попуст на месо

Битка за пилешко: За влакно избегната тепачка во Лидл во Србија поради големиот попуст на месо

Битка за пилешко: За влакно избегната тепачка во Лидл во Србија поради големиот попуст на месо (ВИДЕО) Лидл во Лесковац, Србија беше свечено отворен рано утринава, а граѓани тргнаа да купат што повеќе намирници по промотивни цени. Меѓутоа, ситуацијата излегла од контрола кога две жени почнаа да се влечат за пиле. Ситуацијата била на раб на ескалација,

 „Лидл“ во Лесковац, тепачка за ефтини пилиња

 „Лидл“ во Лесковац, тепачка за ефтини пилиња

Социјалните мрежи се преплавени со фотографии и снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив имаше вистинска војна. Објавена се снимки од отворањето на “Лидл” во Лесковац  каде на големо се купуваат пилиња. Lidl kupovina KAO U "OPSTANKU" – Ko pre robi taj prođe jeftino Ko pre robi taj prođe jeftino Gepostet von Jugmedia

Тепачка во Србија за ефтините пилиња во Лидл

Тепачка во Србија за ефтините пилиња во Лидл

Ефтини пилиња и други производи беа причините за инциденти на раб на физичка пресметка откако утринава одеднаш во 16 спрски градови беа отворени продавници на германскиот трговски синџир Лидл. Цените во Лидл според српските медиуми се поефтини и до 20 насто од другите српски продавници. Тепачка во Србија за ефтините пилиња во Лидл (ВИДЕО)

Срби се истепале за евтини пилиња во новиот Лидл

Срби се истепале за евтини пилиња во новиот Лидл

Во Србија утрината истовремено беа отворени 16 продавници. Луѓе чекаа пред вратите уште во три наутро. Тоа е Балкан. Храна  да е и  евтина само  да е! Срби се истепале за евтини пилиња во новиот Лидл ( Видео)