притисни ентер »

Виц: Позабавен од другите мажи
Виц: Позабавен од другите мажи

Виц: Позабавен од другите мажи

Share Tweet Share Share Email Comments Во оглас за запознавање некоја девојка напишала: – Задолжително да е висок и забавен! Еден од одговорите: – Висок сум само 170 см, ама сум со 5 сантиметри позабавен од повеќето мажи. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Спремете се за најлошото

Виц: Спремете се за најлошото

Share Tweet Share Share Email Comments Мажот се враќа дома мрачен и лут. Бил во болницата во посета на бабата, мајката од жена му. Сопругата го пречекува на вратата: – Како е мама? – Мајка ти е здрава како коњ, наскоро ќе излезе од болница и ќе живее кај нас. Жена му изненадена: – Не разбирам… Вчера докторот ми рече дека таа умира. Мажот луто објаснува:

Чини 2,1 милион долари: Пуштен во продажба најскапиот лек на светот

Чини 2,1 милион долари: Пуштен во продажба најскапиот лек на светот

Share Tweet Share Share Email Comments Швајцарската компанија „Новартис“ го пушти во продажба моментално најскапиот лек на светот, лекот „Золгенсма“, од кој една доза чини 2,1 милион долари. Оваа цена го прави овој медикамент го прави најскапото медицинско средство на светот. Новиот лек за спинална мускулна атрофија „Золгенсма“ имал голем успех во

Лоши вести од болницата (виц)

Лоши вести од болницата (виц)

Мажот се враќа дома мрачен и лут. Бил во болницата во посета на бабата. Жена му го пречекува на вратата: – Како е мама? – Мајка ти е здрава како коњ, наскоро ќе излезе од болница и ќе живее кај нас. Жена му изненадена: – Не разбирам… Вчера докторот ми рече дека таа умира. Мажот луто објаснува: – Не знам што рекол на тебе, ама мене ми рече да се подготвуваме

Вистински женски нинџи во акција

Вистински женски нинџи во акција

Share Tweet Share Share Email Comments Според вештините кои ги покажуваат, вратоломните акробации кои ги изведуваат и она што го можат овие девојки, малкумина се на светот кои можат да се пофалат дека се на исто ниво со нив. Advertisements Share Tweet Share Share Email