притисни ентер »

“Фејсбук” го откажа самитот поради новиот коронавирус
“Фејсбук” го откажа самитот поради новиот коронавирус

“Фејсбук” го откажа самитот поради новиот коронавирус

Компанијата “Фејсбук” соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во “Москон Центар”, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Coronavirus prompts Facebook, IBM to cancel

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

– Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

Коронавирусот го откажа глобалниот самит за маркетинг на компанијата „Фејсбук“

Коронавирусот го откажа глобалниот самит за маркетинг на компанијата „Фејсбук“

Од новиот коронавирус досега починаа над 1.300 луѓе, а заразени се приближно 64.000 лица. Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

ФЕЈСБУК ГО OТКAЖA САМИТОТ: Причината е новиот кoрoнaвиpуc

ФЕЈСБУК ГО OТКAЖA САМИТОТ: Причината е новиот кoрoнaвиpуc

Компанијата Фејсбук соопшти дека го oткaжyвa глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради pизикoт од новиот кoрoнaвиpуc. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Претходно, Светскиот мобилен конгрес во Барселона

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Фејсбук го откажа самитот поради новиот коронавирус

Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до 12 март во Москон Центар, на кој се очекуваше да присуствуваат над 4.000 учесници. Компанијата Фејсбук соопшти дека го откажува глобалниот самит за маркетинг, што требаше да се одржи следниот месец во Сан Франциско, поради ризикот од новиот коронавирус. Самитот за маркетинг требаше да се одржи од 9 до