притисни ентер »

Репертоар на Драмски театар – Скопје 17-23.2.2020
Репертоар на Драмски театар – Скопје 17-23.2.2020

Репертоар на Драмски театар – Скопје 17-23.2.2020

ден и час: 19.2.2020 (среда) | 20:00 претстава: НЕСООДВЕТНО ЗА НА РАБОТА играат: Ирена Ристиќ, Сања Арсовска, Игор Ангелов, Зоран Љутков, Дамјан Цветановски, Стефан Вујисиќ автор: Луси Кирквуд режија: галерија: Доналд Ворен Мофет http://tiny.cc/nesoodvetno ден и час: 20.2.2020 (четврток) | 20:00 претстава: МОЈОТ МАЖ играат: Игор Ангелов, Сања Арсовска,