притисни ентер »

Наследникот на LG G8 излегува на IFA саемот во Берлин
Наследникот на LG G8 излегува на IFA саемот во Берлин

Наследникот на LG G8 излегува на IFA саемот во Берлин

LG ќе го претстави наследникот на LG G8 за време на IFA саемот во Берлин - G8X, кој ќе биде сега во септември. LG G8X ќе сензор за отпечатоци на дисплејот, што е голема промена за линијата на LG. Новиот модел ќе биде со 3D камера за скенирање на лице и скенирање на дланка, како екслузивна функционалност што ја има само G8. G8X се очекува да има Crystal

Новиот смартфон LG G8X наскоро во продажба

Новиот смартфон LG G8X наскоро во продажба

Компанијата LG на IFA саемот во Берлин ќе го претстави наследникот на смартфонот G8, а тоа е G8X. IFA саемот се одржува во септември во Берлин во Германија, а LG ќе го искористи за претставување на смартфонот G8X, првиот телефон со сензор за прст на екранот. Сензорот за прст вметнат на екранот е голема промена за LG кој сега ќе има три различни методи

LG G8X се појави на фотографии

LG G8X се појави на фотографии

Се појавија рендери за телефонот LG G8X, кои потсетуваат на LG G8 ThinQ со две битни разлики. На предната страна се наоѓа исечок во форма на капка, додека на задниот дел нема сензор за отпечаток на прст. Ова сугерира дека LG G8X би можел да имплементира сензор за отпечаток поставен на екранот, што дополнително значи дека нема да постои ни функцијата

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X со две битни разлики. Од предната страна се наоѓа засек во облик на капка, додека на задната страна нема сензор за отпечатоци од прсти. Ова сугерира дека LG G8X би можел да имплементира сензор за отпечатоци кој е сместен во екранот, што дополнително значи дека нема да постапи ни LG Air Gestures

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X

Се појавија рендери од претстојниот смартфон на LG – G8X со две битни разлики. Од предната страна се наоѓа засек во облик на капка, додека на задната страна нема сензор за отпечатоци од прсти. Ова сугерира дека LG G8X би можел да имплементира сензор за отпечатоци кој е сместен во екранот, што дополнително значи дека нема да постапи ни LG Air Gestures

LG G8X ThinQ: Модерен дизајн, две камери и мал notch!

LG G8X ThinQ: Модерен дизајн, две камери и мал notch!

Иако LG G8 ThinQ беше претставен пред само 6 месеци, компанијата веќе го подготвува својот нов смартфон.... Започнувајќи од предниот дел на уредот, една од поголемите промени е што G8X ќе има значително помал notch за разлика од G7 ThinQ и G8 ThinQ. Сеуште не е познато дали и селфи сензорот кој ќе се наоѓа на notch-от ќе има промени. Неговата целосна