притисни ентер »

Јанушев: Се прават обиди на најгруб можен начин да се изигра правото
Јанушев: Се прават обиди на најгруб можен начин да се изигра правото

Јанушев: Се прават обиди на најгруб можен начин да се изигра правото

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде преиспитано нивното идно делување во институциите. – Ќе ја следиме состојба во текот на денешниот ден, секако и следните денови и врз основа на

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде

За уставните измени заседава Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ

За уставните измени заседава Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет, на кој, според извори од партијата, присуствува и пратеничката група, но не се прецизира дали се дојдени сите пратеници. На состанокот се расправа за уставните измени со кои се менува името на државата. Според информации од ВМРО-ДПМНЕ, се вршеле жестоки притисоци од страна на власта

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Состанок на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени и за натамошното делување

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде

Јанушев: Реприза на пазарот од 19 октомври

Јанушев: Реприза на пазарот од 19 октомври

Во седиштето на ВМРО – ДПМНЕ во тек е состанок на Извршниот комитет на кој се расправа за уставните измени и за натамошното делување на партијата. Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев пред состанокот изјави дека е повикана целата пратеничка група. Прашан дали е можно ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти работата во Собранието, Јанушев рече дека ќе биде