притисни ентер »

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле
Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на  постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. – Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Скопски Водовод со нова инвестиција од 12 милиони денари на улица Козле

Скопски Водовод со нова инвестиција од 12 милиони денари на улица Козле

Скопски Водовод со нова инвестиција од 12 милиони денари на улица Козле Е.В. Пред 45 секунди Фото: ЈП „Водовод и канализација“ Директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински , заедно со градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска , направија увид во работните активности за реконструкција, односно доповрзување на водоводна мрежа по

Арсовска - Перински: Инвестираме над 12 мил. денари за подобро водоснабдување во Козле

Арсовска - Перински: Инвестираме над 12 мил. денари за подобро водоснабдување во Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација", Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на  постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. - Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на постојната водоводна мрежа во населбата

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. – Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Арсовска- Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска- Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација”, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на  постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. – Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. – Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Арсовска - Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска - Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на  постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. - Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација”, Златко Перински, денеска извршија увид во градежните активности за реконструкција и поврзување на постојната водоводна мрежа во населбата Козле во општина Карпош, на потегот од улицата Нерешка до улицата Мокра. – Со поврзувањето на водоводната мрежа во населбата

Се подобрува водоснабдувањето во високите зони на населбата Козле

Се подобрува водоснабдувањето во високите зони на населбата Козле

Долгогодишниот проблем на жителите од населбите: Козле, Нерези и Жданец со слабиот притисок на вода конечно ќе биде решен. Во тек е реконструкцијата и поврзувањето на постојната водоводна мрежа во населбата Козле, на потегот од улицата „Нерешка“ до улицата „Мокра“. На терен деновиве се реализираат градежни активности за реконструкција на постоечките