притисни ентер »

Пендаровски: Мојот рејтинг е поголем од рејтингот на СДСМ, имам поддршка и од неопределените
Пендаровски: Мојот рејтинг е поголем од рејтингот на СДСМ, имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Мојот рејтинг е поголем од рејтингот на СДСМ, имам поддршка и од неопределените

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. „Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. -Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. -Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг

Пендаровски: Имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Имам поддршка и од неопределените

Прашан дали ако побара би дал помилување на лидерот на СДСМ, тој вели дека тоа нема да го гарантира никому. Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. -Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас

Пендаровски: Никој нема да преговара за гласовите на Река

Пендаровски: Никој нема да преговара за гласовите на Река

„Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг на СДСМ и е поголем од рејтингот на самата коалиција. Што значи дека имам поддршка и од неопределени“, рече во гостувањето во „Топ тема на ваша страна“ на ТВ Телма претседателскиот кандидат Стево

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. -Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. -Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг

Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг на СДСМ и е поголем од рејтингот на самата коалициј

Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг на СДСМ и е поголем од рејтингот на самата коалициј

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. -Јас сум задоволен од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во моментов е поголем од партискиот рејтинг

Пендаровски: Не ми требаат гласовите од Река во вториот круг

Пендаровски: Не ми требаат гласовите од Река во вториот круг

Кандидатот за претседател од СДСМ и ДУИ, Стево Пендаровски во вечерашното гостување на телевизија Телма рече дека тој е задоволен од последните анкети. Јас сум задовоелн од бројките на анкетите. Јас имам солидна бројка на гласачи Македонци и Албанци. Мојот рејтинг во мометов е поголем од партискиот рејтинг на СДСМ и е поголем од рејтингот на самата

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Пендаровски: Последните анкети покажуваат дека имам поддршка и од неопределените

Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи според него, покажуваат дека добива поддршка и од неопределените. Скопје, 15 април 2019 (МИА) – Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски вечерва истакна дека е задоволен од последните анкети, бидејќи