притисни ентер »

Хотел во Токио во соба постави симулатор за летање авион
Хотел во Токио во соба постави симулатор за летање авион

Хотел во Токио во соба постави симулатор за летање авион

Хотел во близина на аеродромот „Ханеда“ во Токио инсталираше целосно опремен симулатор за летање во една од собите, кадешто гостите можат да резервираат 90-минутна сесија. Машината го симулира искуството од возење на „боинг 737-800“, кој лета од Токио кон Осака, со помош на инструктор. Користењето на симулаторот чини 277 долари, додека ноќевањето е

Хотел на аеродром во Токио нуди симулација за летање во собите

Хотел на аеродром во Токио нуди симулација за летање во собите

Хотел на Меѓународниот аеродром Ханеда во Токио има инсталирано симулатор за летање во една од просториите каде гостите можат да резервираат термин за 90-минутни летачки сесии. Машината го симулира искуството за пилотирање со боинг 737-800, на лет од Ханеда до аеродромот Итами во Осака со помош на инструктор кој е тука да помогне. Користењето на симулаторот