притисни ентер »

Brendon Grimshaw & Moyenne Island | Фото/Видео
Brendon Grimshaw & Moyenne Island | Фото/Видео

Brendon Grimshaw & Moyenne Island | Фото/Видео

Brendon Grimshaw купил еден мал ненаселен остров на Сејшелите за 8000 фунти, 1962 година кога имал помалку од четириесет години. Англичанецот ја напуштил својата тогашна работа како уредник на весник и започнал нов живот. Заедно со Rene Antoine Lafortune , започнале да го опремуваат својот нов дом. Тие управувале со островот како природен резерват,