притисни ентер »

Хулио Иглесијас на 75 години доби син од 45 години
Хулио Иглесијас на 75 години доби син од 45 години

Хулио Иглесијас на 75 години доби син од 45 години

Шпанскиот суд утврди дека постојат доволно докази за тоа дека 45 годишниот маж е биолошки син на легендарниот пејач Хулио Иглесијас. Судијата го зеде како доказ одбивањето на Иглесијас да направи генетско тестирање, по што во овој судски процес пресуди во корист на 45 годишниот Хавиер Санчес, кој го тужеше познатиот пејач за утврдување на татковство

Хулио Иглесијас доби син на 75 години

Хулио Иглесијас доби син на 75 години

Судијата го зеде како доказ одбивањето на Иглесијас да направи генетско тестирање, по што во овој судски процес пресуди во корист на 45 годишниот Хавиер Санчес, кој го тужеше познатиот пејач за утврдување на татковство. Во објаснувањето на судијата се наведува дека постоела интимна врска помеѓу Хулио Иглесијас и мајката на Санчес. Времетраењето на

Спорот траеше 30 години: Хулио Инглесијас по одлука на судот доби син кој има 43 години!

Спорот траеше 30 години: Хулио Инглесијас по одлука на судот доби син кој има 43 години!

Шпанскиот суд во средата донесе одлука дека Хулио Иглесијас e татко на 43-годишен маж, решавајчи го триесетгодишниот спор за утврдување на татковство, бидејќи познатиот пејач одбивал да се подложи на ДНК-тестирање. Хавиер Санчез-Сантос е роден во 1976. година. Неговата мајка е португалската танчерка Марија Едита Сантос. Хулио Иглесијас има право да

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

По 30 години маж докажа дека Хулио Иглесијас му е татко

По 30 години маж докажа дека Хулио Иглесијас му е татко

Судот во Валенсија потврди дека 43-годишниот Хавиер Санчес е биолошки син на ѕвездата Хулио Иглесијас. Популарниот музичар и мајката на Хавиер, балерината Марија Едите Сантос, имале кратка љубовна врска во 1975 година. Но Иглесијас повеќе од 30 години одбивал да го признае Хавиер за син. Санчес пред три децении ја почнал постапката за докажување на

По 30 години, маж докажа дека Хулио Иглесијас му е татко

По 30 години, маж докажа дека Хулио Иглесијас му е татко

Судот во Валенсија потврди дека 43-годишниот Хавиер Санчес е биолошки син на ѕвездата Хулио Иглесијас. Популарниот музичар и мајката на Хавиер, балерината Марија Едите Сантос, имале кратка љубовна врска во 1975 година. Но Иглесијас повеќе од 30 години одбивал да го признае Хавиер за син. Санчес пред три децении ја почнал постапката за докажување на

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

ЕНРИКЕ ДОБИ БРАТ: Хулио Иглесијас официјално има девет деца

ЕНРИКЕ ДОБИ БРАТ: Хулио Иглесијас официјално има девет деца

Пејачот има право на жалба по оваа пресуда. Шпанскиот суд донесе пресуда во која се утврдува дека 43-годишниот Хавиер Санчез Санто е биолошки син на пејачот Хулио Иглесијас, односно полубрат на Енрике. Цели 30 години Хулио одбивал ДНК-тестирање за утврдување на татковството. Хавиер е роден 1976 година, а мајка му е португалската танчерка Марија Едита