притисни ентер »

КАМИОН ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ И СЕ ПРЕВРТЕЛ Еден загинат во сообраќајка на патот Струмица-Валандово
КАМИОН ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ И СЕ ПРЕВРТЕЛ Еден загинат во сообраќајка на патот Струмица-Валандово

КАМИОН ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ И СЕ ПРЕВРТЕЛ Еден загинат во сообраќајка на патот Струмица-Валандово

Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14:30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР СтруМица Александра Трајанова. Според неа, од првичните информации од увидот кој се уште трае, едно

Едно лице загина во сообраќајка на патот Струмица - Валандово

Едно лице загина во сообраќајка на патот Струмица - Валандово

Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14:30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР Струница Александра Трајанова. Според неа, од првичните информации од увидот кој се уште трае, едно

Тешка сообраќајка на патот Струмица – Валандово, едно лице загина

Тешка сообраќајка на патот Струмица – Валандово, едно лице загина

Едно лице загина во тешка сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14.30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино. Камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР Струница Александра Трајанова. Според неа, од првичните информации од увидот кој се уште трае, едно

Едно лице загина во сообраќајка на патот Струмица – Валандово

Едно лице загина во сообраќајка на патот Струмица – Валандово

Фото: Архива Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14:30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР Струница Александра Трајанова. Според неа, од првичните информации од увидот кој сѐ

Еден загинат во сообраќајка на патот Струмица – Валандово

Еден загинат во сообраќајка на патот Струмица – Валандово

Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14:30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР Струница Александра Трајанова. Според неа, од првичните информации од увидот кој се уште трае, едно

Едно лице загина во сообраќајна несреќа на патот Струмица – Валандово

Едно лице загина во сообраќајна несреќа на патот Струмица – Валандово

Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14:30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Причините за несреќата дополнително

Едно лице загина во превртен камион на Валандовско брдо

Едно лице загина во превртен камион на Валандовско брдо

Едно лице загина во сообраќајка што се случи на Валандовско брдо, на патот Струмица – Валандово, пренесува порталот „Дрнка.мк“. Несреќата се случила околу 14 часот, откако возачот изгубил контрола над камионот, излетал од патот и се превртел. На местото веднаш пристигнала полиција која врши увид. Сообраќајот на тој патен правец се одвива отежнато.

Едно лице загина во сообраќајка на патот Струмица – Валандово

Едно лице загина во сообраќајка на патот Струмица – Валандово

Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14.30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР Струница Александра Трајанова. Според неа, од првичните информации од увидот кој се уште трае, едно

Камион излета од патот Струмица-Валандово, едно лице го загуби животот

Камион излета од патот Струмица-Валандово, едно лице го загуби животот

Едно лице загина во сообраќајна несреќа што се случи денеска околу 14:30 часот на патот Струмица-Валандово, кај селото Костурино, откако камион со струмички регистарски ознаки излетал од патот и се превртел. Веста за МИА ја потврди портпаролката на СВР Струница Александра Трајанова . Според неа, од првичните информации од увидот кој се уште трае, едно