притисни ентер »

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!
Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Најголемата ѕвезда во олимписката кошаркарска репрезентација на САД – Кевин Дурент денеска изјави дека поразите од Нигерија и Австралија беа добри „шлаканици“ за екипата во подготвителниот период. „Чувствувам дека се ќе биде во ред кога ќе почнеме да играме мечеви со резултатско значење. Добро дојдоа „шлаканиците“ да не потсетат дека на ОИ нема да

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Најголемата ѕвезда во олимписката кошаркарска репрезентација на САД – Кевин Дурент денеска изјави дека поразите од Нигерија и Австралија беа добри „шлаканици“ за екипата во подготвителниот период. „Чувствувам дека се ќе биде во ред кога ќе почнеме да играме мечеви со резултатско значење. Добро дојдоа „шлаканиците“ да не потсетат дека на ОИ нема да

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Најголемата ѕвезда во олимписката кошаркарска репрезентација на САД – Кевин Дурент денеска изјави дека поразите од Нигерија и Австралија беа добри „шлаканици“ за екипата во подготвителниот период. „Чувствувам дека се ќе биде во ред кога ќе почнеме да играме мечеви со резултатско значење. Добро дојдоа „шлаканиците“ да не потсетат дека на ОИ нема да

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Најголемата ѕвезда во олимписката кошаркарска репрезентација на САД – Кевин Дурент денеска изјави дека поразите од Нигерија и Австралија беа добри „шлаканици“ за екипата во подготвителниот период. „Чувствувам дека се ќе биде во ред кога ќе почнеме да играме мечеви со резултатско значење. Добро дојдоа „шлаканиците“ да не потсетат дека на ОИ нема да

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Дурент: Сите сакаат да гледаат како губиме, ОИ нема да се само прошетка!

Најголемата ѕвезда во олимписката кошаркарска репрезентација на САД – Кевин Дурент денеска изјави дека поразите од Нигерија и Австралија беа добри „шлаканици“ за екипата во подготвителниот период. „Чувствувам дека се ќе биде во ред кога ќе почнеме да играме мечеви со резултатско значење. Добро дојдоа „шлаканиците“ да не потсетат дека на ОИ нема да