притисни ентер »

Зголемување на телесната тежина, губење на енергијата, депресија: Експертите објаснуваат зошто не треба да одите на спиење со „празен стомак“
Зголемување на телесната тежина, губење на енергијата, депресија: Експертите објаснуваат зошто не треба да одите на спиење со „празен стомак“

Зголемување на телесната тежина, губење на енергијата, депресија: Експертите објаснуваат зошто не треба да одите на спиење со „празен стомак“

Има многу повеќе негативни отколку позитивни страни ако останете гладни. Иако народот е запознат со реченицата во која се советува „вечерата да му се даде на непријателот“, во пракса тоа не се покажало како најпаметна одлука. Имено, кога сте гладни, тоа може да има негативно влијание врз нормалното функционирање, учењето или работата, а во најлош случај,

Дали навистина „Вечерата треба да му се даде на непријателот“?

Дали навистина „Вечерата треба да му се даде на непријателот“?

Иако народот е запознат со реченицата во која се советува „да му се даде вечерата на непријателот“, во пракса тоа не се покажа како најпаметна одлука. Имено, кога сте гладни, тоа може да има негативно влијание врз нормалното функционирање, учењето или работата, а во најлош случај, гладот ​​може да предизвика и депресија, пишува „Bride Side“. Ако легнете